Hvordan velge riktig gripe?

Hvordan velge riktig gripe1

Hvis du er en prosjektentreprenør eller en bonde som har gravemaskiner, er det vanlig at du utfører jordflytting med gravemaskinskuffer eller bryter stein med gravemaskin hydraulisk knuser.Skal du flytte ved, stein, stålskrot eller andre materialer, er det svært viktig å velge en god gravegripe.

Det finnes mange typer gripe fra forskjellige merker, og bruksområdene er forskjellige.Hvordan velge en passende gripe for gravemaskin?

1.Kunder over hele verden har forskjellige preferanser for gripeformer.

For eksempel foretrekker europeiske kunder rivningsgripe, australsk som australsk gripe;Kunder fra Sørøst-Asia elsker japansk gripe;og folk fra andre regioner som Nord-Amerika tror tre/stein er mer populært..

2.I henhold til de forskjellige materialene.

Hvordan velge riktig gripe3

For eksempel tregripe for å gripe tre;steingripe for stein;stålgripe, appelsinskall-gripe og rivningsgripe designet for avfall og skrapmetall i henhold til forskjellige størrelser på materialene.

Forskjellen mellom tregripe og steingripe handler om tennene på klørne.

3、Vi har to typer gripe for gravemaskin, roterende ogikke roterende.

Roterende grip kan rotere i 360 grader og det er lettere å laste varene i forskjellige vinkler.Forskjellen mellom disse to typene er om det er et roterende hode.

Hvordan velge riktig gripe4
Hvordan velge riktig gripe5

4、Siden det finnes forskjellige former for hurtigfester over hele verden, bør du være oppmerksom på hurtigfestene og sørge for at gripen til gravemaskinen kan matche festene godt.

Hvordan velge riktig grip6

Vi spesialiserer oss på produksjon av gravemaskin, som dekker et bredt spekter.Høy kvalitet, lang garantiperiode, velkommen til å kjøpe fra Yantai Jiwei.


Innleggstid: 27. april 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss